Sie sind hier: start
DeutschEnglishSverige
26.8.2016 : 3:22 : +0200

Gopshus in Darlana

Hejdå Dalarna

Hejdå Gopshus!

 

Gopshus i Dalarna : mysiga semesterstugor med extra komfort i härlig natur med bubbelbadkar, bastu, braskamin och mycket mer... Det andra bara drömmer om - det har vi! Upplev sommern och vintern i Dalarna!

Men nu sluta vi att hyra ut stugor! Vi var 17 år där för dig som vill uppleva Dalarna! Totalt sett var vi 32 år sedan för första gången i Gopshus - en fantastiskt vacker tid med många fina upplevelsen! Tack till alla våra gäster och tack snälla Gopshusbor, ni är toppen!

Adjö kära gäster

 

Kära gäster!

Nu är det dags för att säga adjö! Vi har såld våra stugor nu och skall överge våra stugor till nya ägare!

Vi hade haft fantastiska timmar i Gopshus och i Sverige och träffade många trevliga och snälla människor, och sett spännande livsstil.

Visst, många gäster trodde också att vi leva spännande liv och ibland  blev några lite svartsjuk av oss om vi kan bor i en vacker plats som Gopshus  - mitt i hjärtat av Sveriges och Dalarna. Vi gillade detta mycket och skulle fortsätta detta gärna ett tag till!

Men vi blev också lite äldre under de senaste åren - precis som du! - och vi måste minska arbete och börja tänka om vår hälsa, som tyvärr ibland gör oss problem. Fyra händer skapa endast en viss mängd arbete och så har vi beslutat att sälja stugorna och att återvända till Tyskland.

Därför möter du ingen av oss i Gopshus från och med 31 augusti 2016.

Stort tack för alla trevliga ord, sköna stunder och möten. Alla skall fortfarande leva och mår bra, och om du även vill korresponderar med oss, skicka gärna ett mejl till cordula.ladiges(at)icloud.com

ADJÖ kära vänner!!!

Cordula och Peter Ladiges

Gopshus stugor

 

Öffnet einen internen Link im aktuellen Fenster©copyright Gopshus Stugor 2016-08-18, Cordula och Peter Ladiges